Opsteker bij start nieuwe seizoen!

Datum: 1 september 2020 / Geef een reactie /

Onderstaande mail kreeg ik van een coachee. Toen hij in december bij me kwam zat hij helemaal ‘in z’n hoofd’, kon moeilijk contact maken met z’n gevoel en was toe aan een volgende loopbaanstap. Half augustus vroeg ik hoe het nu ging:

‘Hi Erik, met mij gaat het erg goed. M’n nieuwe baan bevalt top en ik zit daar echt op m’n plek. Ze zijn ook erg blij met mij, dus een mooie match! Maar veel belangrijker is dat ik merkte dat ik sinds april echt in m’n kracht stond en me op mezelf en kids kan focussen. De rust en vertrouwen die dat gaf zorgde echt voor een ommekeer in mijn gemoedstoestand en zelfvertrouwen. Zomaar onverwacht is ook ineens een nieuwe liefde op m’n pad gekomen. Die zag ik even niet aankomen en ik vaar volledig op mijn kompas qua gevoel. Het kan verkeren in het leven blijkt wel. Natuurlijk is het allemaal nog afwachten waar het heen gaat en niks is zeker, maar voor nu voelt het erg goed en fijn. Dus: gaat top met mij! 😁
Alles mede dankzij jouw hulp en de sessies. Durf nu echt volledig op m’n gevoel te vertrouwen en zit nog maar weinig in dat “hoofdkantoor”. Wat je me aan het begin al aangaf voel ik nu zelf ook echt. Rene versie 2.0 is de beste tot nu toe! Heel erg bedankt daarvoor, ik weet je te vinden voor t geval dat nodig is!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *