Live teamdagen komen weer op gang!

Datum: 21 juni 2021 / Geef een reactie /

De leukste vraag van het afgelopen jaar kwam van een leidinggevende, die me vroeg of ik speed-coaching wilde verzorgen op hun teamdag. Ze zouden elkaar na lange tijd weer live ontmoeten. De acht collega’s hadden wandel- en fietsafspraken met elkaar en als extraatje een speedcoachafspraak met mij.

De uitdaging voor mij was om in een goed gesprek tot de kern te komen, binnen de beschikbare tijd van 45 minuten per date. De binnenplaats van een Utrechts hotel was een perfecte locatie. Wat was dat leuk en fijn om te doen! Ik heb genoten. Acht keer met geheel onbekende mensen proberen naar de kern te gaan. Acht mooie ontmoetingen, met acht mooie mensen!

De positieve feedback na afloop deed me goed:
• “Met open houding en respect zijn we snel de diepte ingegaan, zonder elkaar te kennen en binnen de beperkte tijd had ik dat niet verwacht. De openheid van jou en je zeer toegankelijke manier van communiceren hebben hier zeker aan bijgedragen”
• “Wat het waardevol maakt is dat ik hierdoor stil sta bij wie ik ben en waar ik voor sta”
• “Mijn ervaring: eerste paar minuten moest ik even aan je wennen om vervolgens wel een open, fijn en leuk gesprek te hebben. Knap om te zien dat je in korte tijd toch snel in contact kan komen”
• “Ben zeer te spreken over jouw manier om mij in korte tijd aan het denken te zetten. Ik zou graag verder willen onderzoeken of je mij verder kunt begeleiden”
• “De ‘speeddate’ was erg speciaal en leerzaam. Hoe mooi is het dat we in 45 minuten al zo tot de kern komen en elkaar ontmoeten vanuit onze ‘echte’ ik.”

Het smaakt naar meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *