Gebaande paden

Datum: 23 juni 2018 / Geef een reactie /

Geruite overhemden en buiten de gebaande paden… Vorige week had ik een afspraak met een seniormanager om eens bij te praten. Zij vertelde me het een en ander. Daarna vertelde ik over waar ik mee bezig ben. Vertelde ook over de actie bij de Zuidas; ‘Heb je een hart en klopt het nog’. Ik raakte enigszins op dreef. Ze zei onverwacht ‘stop, ik heb twee punten: de kleding die je aanhebt, draag je nu al 10 jaar en ik vind dat het niet meer bij je past zoals je nu bezig bent en het tweede punt is dat ik een opdracht voor je heb’.
Ik was even stil en zei: ‘ik begrijp wat je bedoelt met die kleding, dat klopt wel’. En vervolgde: ‘ik wil dus wel andere kleding kopen, maar dan wil ik wel dat jij meegaat…’ De afspraak was snel gemaakt. Ik sloot af met ‘over die opdracht praat ik nog niet, eerst nieuwe kleren…’ We gingen lachend uit elkaar. Gisteren had ik de afspraak over de opdracht.
Kwam lachend binnen in mijn nieuwe kleren. Het gesprek over de opdracht verliep ook verrassend onbevangen en met veel plezier en scherpte over een weer: over vitaliteit gesproken! Dank aan deze manager!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *