Chief Soul Officer Zuidas

Datum: 3 mei 2018 / Geef een reactie /

Vorige week zag ik een aflevering van de serie ‘Zuidas’. Vlak erna hoorde ik dat er tegenwoordig ‘Chief Happiness Officers’ bestaan. Ik dacht aan de wereld waarin echte vragen niet meer zo vaak gesteld worden. De titel ‘Chief Soul Officer Zuidas’ viel me binnen. Banner gemaakt (met dank aan mijn creatieve jongste dochter) en kaarten. Gisteren had ik de primeur. Het was boeiend, interessant, leuke reacties, mensen die strak doorliepen. Het was allemaal goed… We zullen doorgaan! (Ramses Shaffy)


Warning: Undefined variable $meta_text in /home/customer/www/vanarkadvies.nl/public_html/wp-content/themes/erikvanark/content-single.php on line 71

Warning: Undefined variable $category_list in /home/customer/www/vanarkadvies.nl/public_html/wp-content/themes/erikvanark/content-single.php on line 72

Warning: Undefined variable $tag_list in /home/customer/www/vanarkadvies.nl/public_html/wp-content/themes/erikvanark/content-single.php on line 73

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *